Kabinet Dapur Murah Dan Cantik Kat Mana Nak Cari?

Anda pernah tak rasa bila balik je dari rumah kawan terus tak tenteram sebab kabinet dapur.

Mahu taknya, kabinet dapur kawan anda amat cantik. Sejuk je mata memandang. Dah la berkilat dan bersih, barang-barang dapur semuanya tersusun rapi dan kemas. Anda pun apa lagi,

“My friend, berapa harga kabinet dapur ini?”

Kawan jawab,

“Murah je kalau buat dengan MKK sambil melontarkan senyuman paling manis”

Anda pun apa lagi, terus mintak number phone sebab nak call. Nak buat appointment untuk kabinet dapur murah hari ini juga!

Ini pentingnya dapat rekomen dari kawan. Sebab kat luar tu ada pelbagai isu seperti;

  • Design kabinet dapur yang asal tak sama hasil kerja
  • Harga kabinet dapur mahal sangat
  • Tak jumpa di mana nak buat kabinet dapur murah dan cantik
  • Tak ada idea apa design kabinet dapur terkini
  • Tak tahu di mana nak tempah kabinet dapur simple dan murah
  • Mencari siapa boleh buat kabinet dapur moden dan mewah menggunakan aluminium atau marble
  • Nak buat kira-kira harga anggaran kabinet dapur terkini

Berapa Harga Kabinet Dapur?

Harga kabinet dapur ini bergantung kepada pemilihan material. Selain material saiz juga memainkan peranan. Anda mungkin tertanya-tanya? Berapa anggaran kasar kabinet dapur ini ? Jawabnya, dengan menggunakan material yang sederhana kualiti

KABINET ATAS (BASE KABINET) + HUNG KABINET

  • Apartment / Kondominium RM5000
  • Banglow RM8000

Walaubagaimanapun, ini adalah anggaran kasar. Pastikan anda bijak menilai kualiti barang dan kemasan yang dipakai untuk memastikan harga yang di bayar sesuai dengan kualiti. Harga mungkin murah atau lebih mahal dari apa yang di nyatakan di sini bergandung kepada;

  • pemilihan material dan
  • saiz kabinet dapur

Apa yang paling jelas ialah, harga murah = barang tidak berkualiti.

Ini asas bagi mana-mana service atau produk yang kita beli. Carilah harga patut, ianya lebih terjamin. Harga yang terlampau murah menyebabkan Penjual menggunakan material yang tak berkualiti atau lebih teruk lagi tidak dapat menyiapkan kerja seterusnya menyebabkan projek terbengkalai. Oh ya, pastikan syarikat itu berdaftar dengan Syarikat Suruhanjaya Malaysia dan punyai track record yang bagus untuk menjamin hak anda.

P/S: Lihat track record dan hasil kerja kami di SINI

Tetapi, secara asasnya sifir untuk harga kabinet dapur begini;

Semakin berkualiti material dan besar saiz, semakin mahal.

Nak murah dan terjamin?

Pergi ke kilang perabot terus. Contohnya; boleh datang ke kilang kami di Sg Chua, Kajang atau set tarikh untuk appointment di rumah anda. Apa lagi, jom set appoinment kabinet dapur hari ini!

 

Begitulah.

P/S: Nak masuk rumah baru? Berita baik, kami ada pakej masuk rumah baru dan pakej musim perayaan. Nak pakej ne. Mudah je, hubungi kami hari ini.

Kenapa Kami Untuk Kabinet Dapur Rumah Anda

  • Sebut harga dan lawatan tapak PERCUMA
  • Hasil kerja kabinet dapur cantik dan kemas yang terjamin
  • Harga yang berdaya saing dan murah
  • Specialist kabinet dapur bumiputra yang jujur dan bertanggungjawab
  • Promosi harga kabinet dapur murah untuk masuk rumah baru!
  • Kami beri harga siap ada lukisan 3D PERCUMA* untuk anda

Lihat Lukisan 3D Dan Contoh Design Kabinet Dapur

kabinet dapur murah dan cantik kabinet dapur murah dan cantik kabinet dapur murah kabinet dapur murah kabinet dapur harga kabinet dapur harga kabinet dapur kabinet dapur murah dan cantik

Bayangkan Perasaan Anda Setelah Pemasangan Kabinet Dapur Siap

  • Gembira kerana rumah kelihatan cantik dan kemas
  • Tersenyum kerana rumah anda menjadi pujaan rakan-rakan
  • Teruja setiap kali nak pulang ke rumah memikirkan kabinet yang cantik
  • Puas hati kerana hasil kabinet dapur berbaloi dengan wang yang dibayar
  • Isteri lebih suka memasak kerana kabinet dapur dah siap
  • Ingat ne isteri bahagia rumah bahagia 🙂

Jangan Bertangguh Lagi. Hubungi Untuk Sebut Harga Kabinet Dapur PERCUMA

Anda juga boleh lihat hasil kerja kami di sini SINI.

 

Kerja-kerja lain yang berkaitan: