Hal Anda Perlu Tahu Sebelum Renovate Dapur Rumah

Nak ubahsuai dapur?

Mencari kontraktor yang boleh di percayai untuk renovation dapur?

Dapur yang sedia ada kecil?

Plan untuk ada wet dan dry kitchen asing-asing?

Nak buat table top baru?

Berapa anggaran awal kos ubah suai dapur?

Nak tahu tips ubahsuai rumah dan dapur anda?

Dapur sedia ada membosankan dan nak tukar dapur yang lebih cantik?

Anda Di Tempat Yang Betul

Jom ubah suai dapur rumah untuk memberi lebih keselesaan hari ini

Hubungi pakar ubahsuai dan hiasan dalaman rumah anda hari ini (LIHAT FB Kami untuk hasil kerja)

Bangi, Kajang, Seremban and Neighborhood Area

Kuala Lumpur and Neighborhood Area

**Lihat Kemasan Kerja Kami Di SINI**

4 Pakej Renovate Dapur Rumah Untuk Pilihan

1. Full pakej + kitchen cabinet – Kami renovate dan extend dapur rumah anda termasuk

  • Hacking and extend (Jika ada)
  • Table top
  • Cat keseluruhan dapur
  • Tile
  • Plumbing
  • Wiring
  • Lampu
  • Plaster ceiling
  • Dan peralatan elektrik seperti peti ais, micro wave dan mesin basuh
  • Kitchen cabinet

2. Full pakej – Kami renovate dan extend dapur rumah anda termasuk

  • Hacking and extend (Jika ada)
  • Table top
  • Cat keseluruhan dapur
  • Tile
  • Plumbing
  • Wiring
  • Lampu
  • Plaster ceiling
  • Dan peralatan elektrik seperti peti ais, micro wave dan mesin basuh

3. Pakej jimat – Kami renovate dan extend dapur rumah anda termasuk

  • Hacking and extend (Jika ada)
  • Table top
  • Cat keseluruhan dapur
  • Tile
  • Plumbing
  • Wiring
  • Lampu

4. Pakej super jimat

  • Hacking and extend (Jika ada)
  • Table top
  • Cat keseluruhan dapur

Harga Kitchen Kabinet Bergantung Kepada

1. Material yang digunakan

2. Jenis permukaan kaunter top

3. Aksesori yang diambil

4. Luas ukuran kitchen cabinet yang ingin di buat

Antara Material Kitchen Cabinet

1. 3G glass

2. 4G glass

3. Arcylic

4. Solid nyatuh

5. Aluminium

6. Melamine (paling murah)

5 Perasaan Anda Setelah Renovation Dapur Siap

1. Dapur lebih kemas dan teratur
Bila dah siap renovate dapur nanti, ia akan menjadikan ruang dapur kelihatan lebih cantik, kemas dan teratur. Nak susun kelengkapan dapur seperti kuali, periuk, pinggan mangkuk pun mudah dan senang sebab dah ada ruang khas untuk mereka. Bila nak guna pinggan pun senang je nak ambil nanti. Kan seronok dan menyenangkan.

2. Nilai rumah meningkat
Siap je renovation dapur ini terutamanya bahagian kitchen cabinet dan table top maka secara langsung ia akan menaikkan nilai semasa rumah anda. Kalau nak jual rumah baru lah mahal berbanding rumah jiran. Nak tahu lebih lanjut, tanya pihak jurunilai rumah anda sekarang.

3. Ibu-ibu jadi suka nak memasak di rumah sendiri
Dapur yang cantik dan kemas sudah tentu akan menjadi tempat kegemaran ibu-ibu di luar sana kan. Mood gembira akan bangkit dengan sendirinya seterusnya menjadi rajin untuk memasak makanan yang sedap-sedap. Makanan ibu ini lebih berkat, lebih sihat dan lebih jimat. Pilihan seperti pemasangan hood dan dapur gas terbina pada table top juga boleh di kenakan untuk jika anda punyai bajet yang lebih.

4. Bakal pembeli suka cari rumah yang ada 2 benda ini
Tahu kah anda? Ruang dapur yang memiliki table top dan kitchen kabinet merupakan salah satu faktor pemikat, untuk para bakal pembeli close deal beli rumah tu. Bakal pembeli akan melihat ruang dapur. Especially jika bakal pembeli itu adalah seorang wanita. Mesti dia pujuk husband dia untuk beli rumah tu. Betul tak para wanita di luar sana? 🙂

5. Lebih senang nak sewakan pada kadar yang tinggi
Apabila sesebuah rumah sudah tersedia kelengkapan table top & kitchen kabinet, secara tak langsung anda boleh menaikkan kadar sewa bulanan rumah. Pasti rumah ni kadar sewanya adalah lebih tinggi, berbanding rumah yang basic yang pakai sinki besi yang standard tu je.

Kelima lima faktor ini merupakan kekuatan bahawa membina table top & memasang kitchen kabinet amat berbaloi-baloi

Jadi tunggu apa lagi

Jom Renovate Rumah Hari Ini

Hubungi pakar ubahsuai dan hiasan dalaman rumah anda hari ini (LIHAT FB Kami untuk hasil kerja)

Bangi, Kajang, Seremban and Neighborhood Area

Kuala Lumpur and Neighborhood Area

**Lihat Kemasan Kerja Kami Di SINI**

Kerja-kerja lain yang berkaitan:

Anda boleh lawati FB kami untuk melihat hasil kerja kami di SINI

Categories: Uncategorized

Leave a Reply